Vlaar: "Komst Van Marwijk goed voor Feyenoord"

18 juni 2007, 02:01

Ron Vlaar is blij met de komst van Bert van Marwijk naar Feyenoord. De verdediger kent de oefenmeester niet persoonlijk, maar heeft goede hoop dat de komst van Van Marwijk voor Feyenoord een eerste stap in de goede richting is. Van Marwijk wordt maandagmiddag officieel gepresenteerd als coach van de Rotterdamse club.

"Van Marwijk is een echt Feyenoord-mens", zegt Vlaar tegen FCUpdate.nl over de 55-jarige coach, die Feyenoord in 2002 naar de UEFA Cup leidde. "Hij heeft al vier jaar bij Feyenoord gewerkt, dus zal sowieso een zekere binding met de club hebben. Ik ken hem niet als trainer, maar ik ben in ieder geval blij met zijn komst."

Met Van Marwijk aan boord hoopt Feyenoord de komende weken een aantal spelers van naam aan te trekken. Onder meer Kevin Hofland, Giovanni van Bronckhorst, Danny Koevermans en Roy Makaay worden genoemd als mogelijke aanwinsten. "Die namen heb ik ook gelezen, ja", zegt Vlaar. "Ik weet niet hoe serieus dat is, maar als deze spelers komen zou dat natuurlijk heel positief zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen