Vlaar maandag voor scan naar ziekenhuis

Koen Freriks
16 september 2007, 15:57   Bijgewerkt: 16 september 2007, 16:09

Ron Vlaar heeft waarschijnlijk een beschadiging aan zijn kruisband over gehouden aan de wedstrijd tegen Roda JC. De sterke stopper van de Rotterdammers moest vijf minuten voor rust naar de kant, nadat hij onbesuisd in botsing kwam met Yulu Matondo. Maandag wordt een verder onderzoek gedaan naar de ernst van de blessure.

Trainer Bert van Marwijk zette zijn vraagtekens bij het inkomen van Vlaar. "Ron heeft zichzelf op knullige wijze ernstig geblesseerd", oordeelde hij. "Ik heb het zelf niet gezien, maar dat was de mening van mijn collega's op de bank."

Met Vlaar krimpend van pijn buiten het veld scoorde Roda JC meteen uit de vrije trap die arbiter Ben Haverkort toekende. De scheidsrechter gaf de onfortuinlijke verdediger ook nog eens de gele kaart toen al lang duidelijk was hoe zwaar zijn blessure was. "Of dat vreemd is? Dat vind ik niet. Geel is geel, je kunt geen rekening houden met de gevolgen voor de speler die de overtreding heeft gemaakt", meende Van Marwijk.

De eerste diagnose van de medische staf van Feyenoord luidt dat hij een kwetsuur aan zijn kruisband heeft. Morgen ondergaat Vlaar in het ziekenhuis een MRI-scan, die duidelijkheid zal geven over de aard van de blessure.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen