Fehér gaat loopbaan afsluiten bij Ujpest FC

Ger
10 januari 2011, 09:39   Bijgewerkt: 10 januari 2011, 10:03

Voor Csaba Fehér komt het niet als een verrassing dat hij aan het einde van het seizoen moet vertrekken bij NAC Breda. De Hongaar kreeg het nieuws afgelopen weekeinde te horen tijdens het trainingskamp in Belek. De Brabantse club neemt komende zomer tevens afscheid van Joonas Kolkka en Tyrone Loran.

"Een niet meer dan normale boodschap. De club moet aan de toekomst denken. Logisch dat er afscheid genomen wordt van oudere jongens. Ik kan daar alleen maar begrip voor opbrengen", zegt de 35-jarige Fehér in BN/De Stem. "Ik vind dat het clubbelang altijd voorop moet staan. Als de trainer mij opstelt als linksback, doe ik alles wat ik kan. Mijn beste NAC-wedstrijd ooit speelde ik nota bene als hangende linksbuiten. Tegen Roda JC, onder Henk ten Cate. Ik wil er maar mee zeggen: met ijver kun je veel compenseren."

Fehér, die in Nederland behalve voor NAC ook uitkwam voor Willem II en PSV, keert na dit seizoen terug naar zijn vaderland om zijn loopbaan af te sluiten bij Ujpest FC. "Het vertrek zal me een apart gevoel bezorgen. Ik voel me thuis in Breda, al ben ik wel altijd Hongaar gebleven. Maar aan alles komt een eind. Sportief gaat het goed met NAC. Dít is het goede moment om terug te gaan naar mijn familie en vrienden."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen