De Boer verbaasd over invalbeurt Sulejmani

18 oktober 2012, 08:04   Bijgewerkt: 18 oktober 2012, 08:22

Het nieuws dat Miralem Sulejmani dinsdag als invaller in actie gekomen is voor Servië, heeft voor gefronste wenkbrauwen gezorgd bij Ajax. Trainer Frank de Boer was zeer verbaasd over het feit dat de aanvaller, zonder overleg, weer minuten maakte.

"Heeft hij echt gespeeld? Dit is echt een heel grote verrassing", zegt De Boer in De Telegraaf. Hij benadrukt dat hij geen invloed had op de beslissing van de Servische bondscoach om Sulejmani te laten meedoen. "Als clubs moeten we spelers afstaan aan de nationale teams en kunnen we alleen aangeven wat verstandig is en niet."

De Boer is wel van plan om Sulejmani, die eind september een enkelblessure opliep, aan te spreken op zijn invalbeurt. "We zullen sowieso even met de medische staf overleggen. Miralem is voor Ajax een heel dure speler. En als trainer hoop je niet dat je hem weer een paar maanden moet missen. Ik vind dan ook dat een rentree in goed overleg moet gebeuren. En ik denk niet dat dit het geval is geweest. Aan de andere kant ben ik natuurlijk blij dat Miralem kennelijk weer kan spelen", besluit de coach.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen