Oud-Ajacied Van der Wiel: "Dit is onze eigen schuld"

Ger
18 september 2014, 00:11

Voor Gregory van der Wiel kreeg zijn terugkeer op het veld van Ajax niet de gewenste afloop. Met Paris Saint Germain leek de verdediger in het onderlinge Champions League-duel op weg naar een overwinning, maar uiteindelijk sloten beide ploegen af op een 1-1 gelijkspel.

Van der Wiel zag zijn ploegmaat Edinson Cavani al vroeg de score openen. Daarna kreeg de miljoenenformatie uit Parijs verschillende kansen om verder uit te lopen, maar een tweede treffer bleef uit. Via Lasse Schöne kwam Ajax diep in de tweede helft uiteindelijk op gelijke hoogte. "Het is onze eigen schuld. We hebben de kansen niet afgemaakt", verzucht Van der Wiel tegenover FCUpdate.nl. "Er had veel meer ingezeten. Dit is jammer."

De oud-Ajacied, die hartelijk werd ontvangen door de supporters van de Amsterdamse club ("ik kreeg echt kippenvel"), was vooral in de tweede helft onder de indruk van het spel zijn vorige club. "Ajax speelde goed positiespel. Ze hebben de beschikking over een talentvolle selectie. Als we dan een gelijkspel moeten incasseren, dan maar tegen Ajax."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen