Kramer is duidelijk: "Ik ga niet in een Ajax-shirt lopen"

15 mei 2015, 19:40

De toekomst van Michiel Kramer lijkt in het buitenland te liggen. De spits van ADO Den Haag heeft een uitstekend seizoen achter de rug en is klaar voor een stap hogerop, maar ziet binnen Nederland weinig mogelijkheden. Deels omdat de posities bezet zijn, deels ook omdat hij zelf niet naar Ajax wil.

In AD Sportwereld gaat Kramer (26), die er nooit een geheim van gemaakt heeft graag ooit voor Feyenoord te willen spelen, in op zijn mogelijkheden voor volgend seizoen: "Ik kan wel zeggen: ik wil naar Feyenoord. Maar volgens mij hebben ze net Kuyt gehaald. Net Achahbar verlengd. Kazim is er nog. PSV heeft De Jong en Locadia en ik ga niet in een Ajax-shirt lopen. Dus de kans op het buitenland is wel groot", redeneert hij.

Het gesprek met Kramer, waarbij ook Jurgen Streppel en Willem van Hanegem aanschoven, staat zaterdag in de krant. De spits gaat ook in op de suggestie dat hij het imago krijgt dat hij alleen balletjes opwacht. "Laatst zei Jan Joost van Gangelen bij zo'n FOX-interview ook tegen mij: jij wacht wel steeds op de laatste minuut hè. Maar wat denk je? Dat ik de eerste 85 minuten geen reet doe? Maar dat is misschien ook wel mijn eigen schuld geweest. Ik heb begin dit seizoen in de media gezegd dat ik niet geloof in hartslagmeters tijdens trainingen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen