Klaassen geniet van Open Dag: "Voelde me net de koning"

20 juli 2015, 18:57

Parkeerterrein P2 bij de Amsterdam ArenA stroomde maandag vol voor de jaarlijkse Open Dag van Ajax. Zo'n dertigduizend fans namen een kijkje, tot enthousiasme van aanvoerder Davy Klaassen.

Klaassen, sinds dit seizoen aanvoerder van Ajax, genoot met volle teugen van de spelerspresentatie. "Ik voelde me net de koning", zegt de middenvelder op de website van de Amsterdamse club. "Alle mensen stonden te klappen toen we met de bus langs ze heen reden. Nu ik aanvoerder van Ajax ben, voelt het een klein beetje anders dan voorheen. De eerste keer vond ik het wel spannend. Nu is het gewoon heel erg leuk."

Ook John Heitinga, teruggekeerd op het oude nest en een echt kind van de club, vond het mooi. "Dit is een heel bijzonder moment. Alle supporters hebben hetzelfde geloof. We willen met z'n alleen één ding en dat is kampioen worden. Dit vind ik leuke dagen. Ik ben ook klein geweest, ik weet hoe leuk het voor de kinderen is. Bij de clubs waarheen ik ging na Ajax waren er ook zulke fandagen. Maar nergens is het zo massaal als hier."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen