Klaassen waarschuwt Ajax: "Niet laten provoceren"

8 november 2015, 12:14

Davy Klaassen was er vorige week niet bij toen Ajax in de KNVB Beker verloor van Feyenoord. Wegens een blessure ontbrak de middenvelder toen zijn team met 1-0 onderuit ging, zondag doet de aanvoerder wel weer mee. Hij weet wat zijn ploeg te doen staat: het moet zich niet gek laten maken in de Kuip.

Klaassen sprak zijn teamgenoten tijdens de afsluitende training in Amsterdam toe. "We moeten ons in De Kuip vooral niet laten provoceren. Dat heb ik ze verteld", verklapt de Oranje-international bij de NOS.

Klaassen vindt dat hij deze boodschap als aanvoerder over moest brengen op zijn teamgenoten. "Ik neem het serieus en ik merk dat de jongens prima naar me luisteren", zegt hij over zijn rol als captain. "Ik heb ze gewaarschuwd voor de supporters in De Kuip. Die kunnen ons gek maken. Dat mag niet gebeuren."

Teamgenoot Riechedly Bazoer is ervan overtuigd dat zijn team zondag een goed resultaat gaat boeken in de Rotterdamse Kuip. "Iedereen heeft vertrouwen in elkaar, in zichzelf en in het team. Het kan alleen maar beter na die bekerwedstrijd. Als team zijn we goed en dat biedt hoop tegen Feyenoord", aldus de middenvelder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen