Klaassen lacht om bal over zijlijn: "Zal me worst zijn"

8 november 2015, 16:40

Davy Klaassen bezorgde Ajax zondag een punt in de klassieker tegen Feyenoord. De aanvoerder van Ajax maakte kort na rust de gelijkmaker. Een gelukje, zo geeft hij volmondig toe.

"Ja, hij was lucky", zegt Klaassen in een eerste reactie voor de camera van FOX Sports. "Ik wilde eigenlijk in de korte hoek schieten, maar hij dwarrelde erin." Vlak voordat de middenvelder in balbezit kwam en scoorde, was de bal bij een actie van vleugelaanvaller Amin Younes over de zijlijn geweest. Dat was Klaassen ontgaan. "Oh, was de bal over de lijn? Dat wist ik niet. Maar het zal me nu ook worst zijn", glimlacht hij.

Klaassen koestert het puntje in de Kuip: "In de eerste helft stokte het bij ons, aanvallend konden we niets creëren. Na rust ging dat beter, met Arek als echte spits." In de eerste 45 minuten domineerde Feyenoord, daarna was Ajax lange tijd de betere ploeg. "Gezien de wedstrijd denk ik dat 1-1 een terechte uitslag is. Natuurlijk, we hadden liever gewonnen. Maar dit resultaat is wel terecht", vindt de Amsterdamse aanvoerder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen