Cambuur en coach De Jong praten in maart verder

11 januari 2016, 08:01

Ondanks een niet al te beste eerste seizoenshelft hebben SC Cambuur en haar trainer Henk de Jong een eerste positief gesprek gehad over een verlenging van hun samenwerking. Het contract van de 51-jarige oefenmeester uit Drachten loopt komende zomer af, maar lijkt verlengd te gaan worden.

De clubleiding en De Jong hebben afgestemd dat ze tussen begin maart en half maart opnieuw om tafel zullen gaan. "Er was van beide kanten een positieve insteek", reageert De Jong in de Leeuwarder Courant. "We hebben wel met elkaar afgesproken dat we de verdere ontwikkelingen even afwachten en zo rond half maart opnieuw met elkaar in gesprek gaan", legt de coach uit.

Vanaf begin april moest Cambuur maar liefst acht maanden wachten op een overwinning in de Eredivisie. Op 12 december kwam deze er, toen er in Leeuwarden met 3-1 gewonnen werd van NEC. Er volgde, in het laatste duel voor de winterstop, meteen een keurige 1-4 overwinning bij Excelsior. Door deze dubbelklapper steeg Cambuur een plekje in de Eredivisie, waarin het nu op plaats zestien staat.

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen