Klaassen toch in Ajax-selectie voor uitduel met Roda

30 januari 2016, 17:06

Davy Klaassen maakt toch onderdeel uit van de wedstrijdselectie van Ajax voor de uitwedstrijd tegen Roda JC van zondagmiddag. De aanvoerder van de Amsterdammers leek te ontbreken vanwege een knieblessure, maar kan zondag waarschijnlijk dus toch spelen. Het is voor het eerst dit kalenderjaar dat de middenvelder onderdeel uitmaakt van de wedstrijdselectie van Ajax.

"We moeten afwachten hoe de reactie morgen is, en of hij eventueel inzetbaar is. Hij keek niet heel vrolijk na de training. Ik denk dat het lastig wordt", zei coach Frank de Boer vrijdag tijdens het persmoment. Blijkbaar valt het toch mee met de middenvelder, want hij reist zondag wel met Ajax mee naar Kerkrade. De Boer neemt voor de zekerheid wel negentien spelers mee naar Limburg, voor het geval dat Klaassen toch niet wedstrijdfit blijkt.

De volledige selectie van Ajax: Jasper Cillessen, Ricardo van Rhijn, Joël Veltman, Mike van der Hoorn, Riechedly Bazoer, Viktor Fischer, Daley Sinkgraven, Arek Milik, Davy Klaassen, Amin Younes, Lasse Schöne, Anwar El Ghazi, Jairo Riedewald, Thulani Serero, Nick Viergever, Nemanja Gudelj, Diederik Boer, Mitchell Dijks, Donny van de Beek.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen