Jarige Klaassen: "Met 3-0 winnen is gewoon prima"

23 februari 2016, 23:24

Met een grote glimlach stond Davy Klaassen zondagmiddag na afloop van het treffen tussen Ajax en Excelsior in de mixed zone van de Amsterdam ArenA. De aanvoerder van de Amsterdammers vierde niet alleen zijn 23ste verjaardag, maar was ook trefzeker in de eenvoudige 3-0 zege op de laagvlieger uit Kralingen. "Het is een mooie dag."

Hoewel het uiteindelijk een overtuigende overwinning werd voor Ajax, begon de motor pas na ruim een half uur te draaien. "Het begin was moeilijk, het duurde ook even voordat we scoorden. We hebben veel kansen gemist, maar je doet het gewoon prima als je uiteindelijk met 3-0 wint", stelt de middenvelder, die zelf voor het slotakkoord zorgde, op aangeven van de ingevallen debutant Robert Muric.

Het feit dat Klaassen 23 kaarsjes mocht uitblazen veranderde weinig aan het gevoel van de Ajax-captain. "Het voelt eigenlijk hetzelfde als anders", aldus de middenvelder, die op 22-jarige leeftijd al benoemd werd tot aanvoerder. "Dat voelde redelijk normaal, maar als je er echt over nadenkt, dan is het toch ook wel een beetje raar."

Voor de 3-0 van Klaassen had Arek Milik de thuisploeg met twee treffers aan een comfortabele marge geholpen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen