Ten Hag: "Iedereen is verbaasd, heel Nederland is dat"

17 april 2016, 17:31

Erik ten Hag wist zondag niet wat hij zag tijdens het competitieduel met Ajax (2-2). De hoofdtrainer van FC Utrecht kreeg met zijn ploeg vlak voor tijd een onterechte strafschop tegen. Ten Hag was dan ook flink teleurgesteld in de beslissing van arbiter Danny Makkelie.

"We hadden deze wedstrijd moeten winnen, maar er zijn andere machten die beslissen. Dat is zuur", doelt Ten Hag na de wedstrijd op het strafschopmoment tegenover FOX Sports. "Je kunt heel goed spelen tegen de beste club van Nederland, maar dit soort momenten zijn bepalend."

"Iedereen is verbaasd, heel Nederland is dat. Het is alleen heel vervelend dat we drie weken op rij zulke strafschoppen tegen krijgen", vervolgt de voormalig trainer van onder andere Go Ahead Eagles. "Dat is in deze beslissende weken heel bepalend. Dan sta je met een vervelend gevoel. We zijn benadeeld."

"De frustratie zullen we om moeten zetten naar kwaliteit voor de volgende wedstrijden. We stonden heel goed, we hebben prima verdedigd. Ik vind dat wij onze taken fantastisch hebben uitgevoerd." Woensdag speelt Utrecht tegen De Graafschap, waarna zondag de bekerfinale tegen Feyenoord wacht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen