Stegeman: "Europees gezien misschien niet slecht"

13 mei 2016, 07:41

John Stegeman ging donderdagavond met Heracles Almelo met 2-1 ten onder tegen FC Groningen, maar de trainer heeft geen slecht gevoel overgehouden aan het treffen in de Euroborg. Hij ziet perspectief voor de return van komende zondag in het eigen Polman Stadion.

"We waren met goede bedoelingen naar Euroborg gekomen en hadden het in de eerste helft redelijk onder controle", analyseert Stegeman op de website van de tegenstander. "Maar op het moment suprême lag de bal alweer in het netje. We gingen op zoek naar een tegendoelpunt, want wilden hier graag scoren. In de loop van de eerste helft kregen we controle. We speelden met hartstocht en passie. En toen Wout Weghorst binnen schoot was er nogal wat commotie, maar ik was wel blij met het doelpunt", aldus Stegeman.

Deze uitgoal is veel waard, weet de keuzeheer van de Heraclieden. "2-1 is Europees gezien misschien niet slecht en we speelden ook niet tegen de makkelijkste ploeg. Maar er zat echt meer in en we hadden hier minimaal een gelijkspel kunnen pakken. Zondag moeten we dus winnen van FC Groningen. We zullen er vol voor gaan en kijken wel waar het schip strandt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen