Van Praag heeft 'diepe bewondering' voor Van Oostveen

29 augustus 2016, 16:02

Naast de Raad van Commissarissen is ook bondsvoorzitter Michael van Praag met een reactie gekomen op de keuze van Bert van Oostveen om de functie van bestuursvoorzitter en directeur betaald voetbal bij de KNVB vanaf 1 september [a,http://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/303274/knvb-van-oostveen-legt-functie-per-1-september-neer/,_blank,neer te leggen].

Van Praag vindt het jammer dat Van Oostveen het besluit genomen heeft, maar vindt het een goede zaak dat de Amstelvener voorlopig nog als secretaris-generaal en toernooidirecteur van het EK voor vrouwen in 2017 aanblijft bij de KNVB. "Ik ken Bert persoonlijk al heel lang en heb zowel als voorzitter van de ECV, als de afgelopen jaren als bondsvoorzitter van de KNVB zeer intensief met hem samengewerkt", aldus Van Praag.

De bondsvoorzitter heeft veel respect voor hetgeen Van Oostveen bereikt heeft als bestuurder bij de KNVB. "Ik heb diepe bewondering voor de dingen die hij in uiterst moeilijke omstandigheden allemaal heeft bereikt. Ik ben blij dat wij nog intensiever gaan samenwerken en gezamenlijk de KNVB in het buitenland blijven representeren."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen