Lens bevestigt naderende transfer naar Fenerbahçe

29 augustus 2016, 18:16

Jeremain Lens gaat op huurbasis spelen voor Fenerbahçe. De Turkse topclub waar Dick Advocaat hoofdtrainer is, huurt de vleugelaanvaller van Sunderland. Lens hoopt via Fenerbahçe weer in beeld te komen voor het Nederlands elftal.

Advocaat werd onlangs aangesteld als nieuwe trainer in Istanbul. Hij kende een matige start van het seizoen met een punt uit twee wedstrijden. Advocaat werkte in zijn periode bij Sunderland ook al samen met Lens. Op dit moment komt hij echter niet voor in de toekomstplannen van de club. Lens moet soms zelfs genoegen nemen met een plek op de tribune.

"Morgen onderga ik de medische keuring", vertelt Lens aan FOX Sports. "Ik verwacht daar geen problemen. Ik heb er zin in. Het is een mooie transfer. Fenerbahçe is een prachtige club en een goede uitdaging. Ik heb een goede band met Dick, maar hij kent ook mijn kwaliteiten. Het is niet zo dat hij me een vriendendienst bewijst."

"Dit is misschien met het oog op Oranje ook weer een goede stap. Ik ga bij Fenerbahçe als het goed is meer speelminuten krijgen. Ik vond het niet vreemd dat ik de laatste paar keer ontbrak in de selecties. Het was begrijpelijk, omdat ik niet speelde."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen