Mascherano zwaait na laatste Barça-contract af

18 oktober 2016, 14:00

Als het contract van Javier Mascherano bij FC Barcelona in 2019 afloopt, dan zet de Argentijn een punt achter zijn loopbaan. Dat heeft verdediger laten weten, nadat hij maandag zijn verbintenis verlengde in Camp Nou.

Afgelopen zomer werd hij nog in verband gebracht met Juventus, maar een transfer naar die club gaat er dus sowieso niet meer komen voor de 32-jarige Argentijn. "Ik ben erg blij dat ik langer bij Barcelona blijf. Dit is al zes jaar lang mijn thuis en dit is de club waar ik het langst heb gespeeld. Het maakt me gelukkig en trots dat ik hier blijf", zegt hij voor de camera van Barça TV.

"Het is niet makkelijk om lang bij een topclub te spelen", beseft de international, die met zijn land in 2014 de WK-finale verloor van Duitsland. "Ik had eigenlijk niet verwacht dat ik zo lang voor Barcelona zou spelen, omdat deze club zo groot is. Maar de jaren zijn snel voorbij gegaan", besluit de verdediger, die sinds 2010 in Camp Nou speelt. "Ik kijk uit naar de komende drie jaar, want daarna zal ik stoppen met voetbal. Ik wil nu nog veel genieten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen