Live verslag Chelsea - Liverpool

• 45' +7
      Eerste helft afgelopen, Chelsea 1, Liverpool 1.
  • 45' +5
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Axel Disasi (Chelsea) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Enzo Fernández met een voorzet vanuit een dood spelmoment.
  • 45' +4
    Overtreding van Alexis Mac Allister (Liverpool).
  • 45' +4
    Enzo Fernández (Chelsea) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 45' +4
  • 45' +2
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Diogo Jota (Liverpool).
  • 45' +2
    Wedstrijd onderbroken (Chelsea).
  • 45' +1
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Ben Chilwell (Chelsea) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Raheem Sterling met een voorzet.
  • 42'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Nicolas Jackson (Chelsea) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Reece James met een voorzet.
  • 41'
    Overtreding van Cody Gakpo (Liverpool).
  • 41'
    Ben Chilwell (Chelsea) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 40'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Mohamed Salah (Liverpool) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts.
  • 39'
  • 39'
    Wedstrijd onderbroken (Chelsea)..
  • 39'
    Beslissing VAR: geen goal. De stand blijft Chelsea 1-1 Liverpool.

DOELPUNT CHELSEA AFGEKEURD!

• 38'
      Doelpunt afgekeurd door de VAR! Ben Chilwell (Chelsea) scoort, maar het doelpunt gaat na bestudering van de beelden niet door.