Live verslag Liverpool - Inter

DOELPUNT INTER!

• 61'
      Doelpunt! Liverpool 0, Internazionale 1. Schot met rechts van Lautaro Martínez (Internazionale) van buiten het strafschopgebied in de rechterbovenhoek. Op aangeven van Alexis Sánchez.
  • 60'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Danilo D'Ambrosio (Internazionale) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links. Op aangeven van Hakan Calhanoglu.
  • 58'
    Corner voor Internazionale. De bal gaat via Andrew Robertson over de achterlijn.
  • 58'
    Doelpoging van Lautaro Martínez (Internazionale)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Marcelo Brozovic.
  • 58'
    Doelpoging van Hakan Calhanoglu (Internazionale)! Schot met links vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Ivan Perisic.
  • 52'
    Doelpoging van Curtis Jones (Liverpool)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Mohamed Salah.
  • 51'
    Doelpu... nee, de bal gaat op de rechterpaal! Schot met links van Mohamed Salah (Liverpool) vanuit het midden van het strafschopgebied.
  • 47'
    Schot met rechts van Trent Alexander-Arnold (Liverpool) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel. Op aangeven van Mohamed Salah.
  • 46'
    Buitenspel Internazionale. Hakan Calhanoglu met de pass, maar Alexis Sánchez staat buitenspel.
  • 46'
      Andrew Robertson (Liverpool) krijgt een gele kaart.
  • 46'
    Denzel Dumfries (Internazionale) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.