UEFA Champions League (Groepsfase)
Stadion Feijenoord Rotterdam

Live verslag Feyenoord - Lazio

• 96'
    Bedankt voor het volgen van het live verslag van de wedstrijd tussen Feyenoord en Lazio!
  • 96'
    Feyenoord neemt de koppositie over in de poule maar Atletico moet nog in actie komen.
  • 96'
    Over twee weken staat de return van dit tweeluik op het programma in Rome.
  • 96'
    Het zit erop in Rotterdam! Een belangrijke overwinning voor Feyenoord.
  •
    Wedstrijd afgelopen, Feyenoord 3, Lazio 1.

DOELPUNT

• 83'
      Doelpunt van Pedro. Het is 3-1.

DOELPUNT LAZIO!

DOELPUNT

• 45' +3
      Eerste helft afgelopen, Feyenoord 2, Lazio 0.
  • 45' +2
    Een uitstekende aanval van Feyenoord over de rechterkant. Calvin Stengs trekt de bal terug op randje zestien waar Zerrouki staat te wachten die de bal uitstekend in de verre hoek knalt.

DOELPUNT

DOELPUNT

• 31'
      Doelpunt Feyenoord 1-0!
  • 30'
    De VAR heeft gekeken en vindt het niets. We voetballen door met 0-0.
  • 29'
      Bart Nieuwkoop (Feyenoord) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 29'
    Mattia Zaccagni (Lazio) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 29'
    Overtreding van Bart Nieuwkoop (Feyenoord).
  • 29'
    Afstandschot van Zerrouki wordt geblokt. De hele Kuip schreeuwt om een strafschop vanwege hands.
  • 27'
      Nicolò Rovella (Lazio) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 26'
    Overtreding van Nicolò Rovella (Lazio).
  • 26'
    Quinten Timber (Feyenoord) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 26'
    Beslissing VAR: geen goal. De stand blijft Feyenoord 0-0 Lazio.
  • 25'
    Helaas... het doelpunt wordt afgekeurd wegens buitenspel.
  • 25'
    Stengs heeft een schitterende steekpass in huis om Santiago Gimenez weg te sturen die recht op de doelman afgaat. De Mexicaan heeft geluk want al struikelend gaat de bal via Hysaj over doelman Provedel heen.