Van der Gijp steekt loftrompet over twee Feyenoorders en maakt mooie Ajax-vergelijking

27 oktober 2023, 07:52   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

René van der Gijp is enorm onder de indruk van Feyenoord. De Rotterdammers wonnen woensdagavond in de groepsfase van de Champions League van SS Lazio en dat leverde complimenten op bij Vandaag Inside. “Achterin was het echt heel vast”, loofde de analist, die Ramiz Zerrouki en Mats Wieffer als de twee uitblinkers noemde op het middenveld. “Wat ik heb gezien, was echt van een heel hoog niveau.”

De oud-profvoetballer vergeleek het optreden van Feyenoord met het Ajax van Erik ten Hag in de succesvolle Champions League-campagne in 2018/19 en zag dat alle spelers van Feyenoord hoger scoorden dan een zeven. Johan Derksen was vooral complimenteus over trainer Arne Slot, die volgens hem veel credits verdient.

Bekijk in onderstaand fragment de lofzang voor Feyenoord in de uitzending van Vandaag Inside.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Tikkieterug 44
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Tsjonge lastst was wiefer niets en zerouki had niks bij feyenoord te zoeken. Ongeloofelijk wat een gelal. Een vergelijking met ajax 2019 echt belachelijk. Ajax won de wedstrijden van madrid bayern etc en zij kunnen niet winnen van athletic madrid etc en wel winnen van een lazio wat absoluut geen topploeg meer is

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen