Feyenoord-speler hoopt op droomtransfer en wordt daadwerkelijk gevolgd door Liverpool

29 april 2024, 07:41
Foto: © Imago

Feyenoord-verdediger Lutsharel Geertruida wordt gevolgd door Liverpool, de nieuwe club van zijn huidige trainer Arne Slot. Dat weet De Telegraaf maandagochtend te melden. De Nederlandse verdediger zou een goede indruk hebben gemaakt en zelf enorm hopen op een overstap naar The Reds.

De ochtendkrant schrijft dat de multifunctionele verdediger klaar is voor een volgende stap in zijn loopbaan en dat hij dolgraag met Slot de overstap wil maken naar Liverpool: "De club van Virgil van Dijk, Cody Gakpo en Ryan Gravenberch zou Geertruida al geruime tijd op de radar hebben", onthult de krant daarnaast. De nieuwe werkgever van Slot volgt de Nederlandse verdediger al langere tijd: "Dat omdat hij behalve in de Champions League met Feyenoord ook in het Nederlands elftal een sterke indruk heeft gemaakt dit seizoen."

Artikel gaat verder onder video

Zaterdag was Geertruida aanwezig in het London Stadium bij de wedstrijd tussen West Ham United en Liverpool en het nieuws van De Telegraaf laat de geruchten over een eventuele transfer alleen maar aanwakkeren. Duidelijk dat Liverpool in de zomer maar al te graag een nieuwe centrale verdediger wil vastleggen. De kans bestaat dat de beleidsbepalers. die Geertruida al een tijdje volgen, Slot op Anfield herenigen met de vice-aanvoerder van Feyenoord.

Van concrete interesse lijkt nog geen sprake, maar Geertruida lijkt in de zomer klaar voor een stap hogerop. Vorig jaar leek de Oranje-international De Kuip al te gaan verlaten toen RB Leipzig zich voor hem meldde in Rotterdam-Zuid, maar uiteindelijk kon de Duitse topclub destijds niet voldoen aan de vraagprijs van Feyenoord.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

boyke27db
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Ik vind het belachelijk dat als een trainer weg gaat bij een club welke het ook is hij spelers mee moet nemen van de club waar hij trainer was. Geertruida wil graag naar Liverpool en ik wil graag naar Barcelona maar zijn er beide niet geschikt voor. Zo'n ster voor Engeland en Liverpool zal hij echt niet zijn. Er is nog geen een speler in Engeland geslaagd buiten van Nistelrooij en van Persie en de rest mocht keurig op het bankje zitten eelt verzamelen. Ook Geertruida is best voor Nederlandse begrippen een goede speler maar zal het heel erg moeilijk krijgen bij Liverpool maar tja als meneer Slot hem aan het handje mee neemt dan snap ik niet dat er eens een clausule wordt opgemaakt van trainer je mag weg maar spelers mogen niet met je mee.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen