Michiel Kramer ergert zich aan actie Slot: 'Schei toch uit joh! Denkt hij dat serieus?'

28 oktober 2023, 14:11   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © FC Rijmond

Michiel Kramer heeft woensdagavond op het puntje van zijn stoel zitten kijken naar Feyenoord. De spits van RKC Waalwijk, die er geen geheim van maakt dat hij een voorkeur heeft voor de Rotterdammers, vertelt bij FC Rijnmond dat hij geïmponeerd is door de huidige Feyenoord-selectie. Toch heeft de boomlange aanvaller kritiek op succestrainer Arne Slot.

Feyenoord was woensdagavond met 3-1 te sterk voor Champions League-opponent Lazio en liet bij vlagen uitstekend voetbal zien. Kramer vindt dat zeer knap van de Rotterdammers. “Dat je nu laat zien dat je op dit niveau dominant kuntzijn tegen tegenstanders van internationale topklasse, dat is wel echt heel uitzonderlijk natuurlijk”, zegt de ervaren aanvalsleider.

Artikel gaat verder onder video

Kramer was erbij toen Feyenoord in seizoen 2017/18 het miljardenbal inging. Het contrast met die periode is groot. "We hebben Feyenoord al heel lang niet meer zo zien spelen. Dat is wel echt heel leuk en bijzonder om naar te kijken. Sowieso hebben we dit Feyenoord nog niet vaak gezien”, zegt de RKC-puntspeler.

Kramer is dus over het algemeen lovend over zijn favoriete club, maar hij ziet toch nog een puntje van commentaar. De actie van Slot, die aan het einde van de wedstrijd het Rotterdamse publiek opjutte, kon Kramer niet bekoren. “Schei toch uit joh! Denk je serieus dat hij denkt dat er nog wat uit te halen valt, als je het publiek erbij betrekt met 3-0 voorsprong? Natuurlijk zegt hij dat ja, maar ik vind dat helemaal niks hoor”, oordeelt de spits.

Had Arne Slot deze actie achterwege kunnen laten?

Laden...
2270 stemmen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Michiel Kramer ergert zich aan Slot. Noah Vahle ergert zich aan de Story. Derksen ergert zich aan Maduro. Ik zie een terugkerend patroon........

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Kramer leuke gozer ,kritiek prima. Alleen dit neem ik niet serieus . Het moet niet die gek van atletico worden . Dit was prima ,net als byv wat jans deed in utrecht .

boyke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Pak nog een broodje kroket Michiel Kramer dat help misschien wel of voor de variatie een broodje Frikandel.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen