Tweede helft afgelopen, Ajax 3, FC Utrecht 1.
    Kudus verschuift het spel naar links met een goede bal. Godts legt de bal vervolgens gelijk terug, waarna Klaassen de bal in de lange hoek schuift.

Klaasen schiet in de laatste minuten de 3-1 binnen!
    Door de vele onderbrekingen komen er maar liefst zes minuten bij.
  • 88'
    Klaassen wil uithalen na een goede actie van Tadic en Godts, maar er staan teveel mensen in de weg.
  • 85'
    Ajax zet Utrecht de laatste minuten niet meer echt onder druk, maar komt ook nauwelijks in de problemen.
  • 82'
       Wissel bij Ajax. Mika Godts komt in het veld voor Brian Brobbey.
  • 79'
       Wissel bij FC Utrecht. Ruben Kluivert komt in het veld voor Mike van der Hoorn.
  • 79'
    Deze voorzet van Toornstra draait op het laatste weg van het doel, waardoor niemand kan koppen.
  • 75'
  • 74'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Mike van der Hoorn (FC Utrecht).
  • 74'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Brian Brobbey (Ajax).
  • 74'
      Anastasios Douvikas (FC Utrecht) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 74'
    Overtreding van Anastasios Douvikas (FC Utrecht).
  • 74'
    Mohammed Kudus (Ajax) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 74'
    Daar is bijna de 2-2 van Utrecht! Rulli duikt naar een kopbal van Van der Hoorn, komt tekort, maar ziet de poging tegen de paal vliegen.
  • 73'
    Doelpu... nee, de bal gaat op de rechterpaal! Kopbal van Mike van der Hoorn (FC Utrecht) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied. Op aangeven van Jens Toornstra vanuit een dood spelmoment.
  • 72'
    Sander van de Streek (FC Utrecht) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 72'
    Overtreding van Jurriën Timber (Ajax).
  • 71'
       Wissel bij FC Utrecht. Zakaria Labyad komt in het veld voor Taylor Booth.
  • 71'
    Utrecht probeerde in de laatste minuten iets meer aan te vallen, maar de ploeg van Silberbauer heeft geen aanvallende stootkracht.
  • 69'
    Kudus kopt de voorzet van Hato goed terug op Brobbey, die vervolgens de 2-1 binnenschuift.

DOELPUNT

DOELPUNT

• 49'
      Douvikas mikt de 1-1 binnen! De eerste echte Utrecht-kans is gelijk raak!
  • 48'
    Gelijk een grote mogelijkheid voor Ajax, maar opnieuw blijft de tweede treffer uit. Na een afgeweerd schot lijkt Brobbey de bal van dichtbij binnen te kunnen tikken, maar een Utrechter is eerder bij de bal.
  • 45'
    Overtreding van Mark van der Maarel (FC Utrecht).
  • 45'
    Mohammed Kudus (Ajax) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 45'
      Er is weer afgetrapt in de Johan Cruijff ArenA. Bouwt Ajax de voorsprong verder uit?