Wedstrijd afgelopen, PEC Zwolle 1, Go Ahead Eagles 1.

Tweede helft afgelopen, PEC Zwolle 1, Go Ahead Eagles 1.
    De wedstrijd is afgelopen. PEC en Go Ahead houden elkaar in evenwicht.
      Bas Kuipers (Go Ahead Eagles) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 90' +4
    Overtreding van Bas Kuipers (Go Ahead Eagles).
  • 90' +4
    Nico Serrano (PEC Zwolle) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 90' +3
    Buitenspel Go Ahead Eagles. Sylla Sow met de pass, maar Enric Llansana staat buitenspel.
  • 90' +2
    Buitenspel PEC Zwolle. Nico Serrano met de pass, maar Apostolos Vellios staat buitenspel.
  • 90' +1
    Vellios probeert het met de hak, maar die gaat naast het doel van Go Ahead.
  • 89'
       Wissel bij Go Ahead Eagles. Enric Llansana komt in het veld voor Evert Linthorst , die niet verder kan door een blessure.
  • 88'
    Druijff draait en probeert te schieten, maar het schot wordt weer geblokt.
  • 85'
    Overtreding van Lennart Thy (PEC Zwolle).
  • 85'
    Willum Willumsson (Go Ahead Eagles) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 85'
    Vellios krijgt weer een kans. De aanvaller krijgt de bal weer op zijn hoofd, maar kopt in de handen van De Lange.
  • 84'
    Weer kan De Lange een voorzet pakken en Go Ahead in leven houden.
  • 83'
       Wissel bij PEC Zwolle. Odysseus Velanas komt in het veld voor Younes Namli.
  • 82'
    Bij Go Ahead grijpen ze nu elke minuut aan om een beetje tijd te kunnen rekken.
  • 81'
    Wat een kans voor Vellios! De aanvaller schiet, maar door een uiterste inspanning van een verdediger van Go Ahead gaat de bal rakelings naast.
  • 80'
    Buitenspel PEC Zwolle. Apostolos Vellios met de pass, maar Ferdy Druijf staat buitenspel.
  • 80'
    Buitenspel PEC Zwolle. Zico Buurmeester met de pass, maar Apostolos Vellios staat buitenspel.
  • 79'
    Kopballetje van Druijff belandt in de handen van De Lange.
  • 78'
    Goede voorzet op Druijff. De aanvaller probeert terug te leggen, maar de bal komt niet op de voor PEC goede plek.
  • 76'
    Het wordt het aankomende kwartier veel tegenhouden voor de ploeg uit Deventer. Go Ahead heeft al een paar ballen moeten wegschieten uit de eigen zestien.
  • 75'
       Wissel bij PEC Zwolle. Nico Serrano komt in het veld voor Eliano Reijnders.
  • 75'
       Wissel bij PEC Zwolle. Apostolos Vellios komt in het veld voor Bram van Polen.
  • 73'
    Namli komt langs veel spelers van Go Ahead, maar kan niet goed voorgeven.

DOELPUNT

• 70'
      Daar is de 1-1 voor Go Ahead! Oliver Edvardsen kopt raak!
  • 70'
    Kuipers geeft perfect voor op Edvardsen. De aanvaller kopt de bal mooi in het doel van Schendelaar.
  • 68'
    Goede kans voor PEC. Buurmeester draait zich fraai van een aantal spelers van Go Ahead weg en geeft voor op Thy. De aanvaller probeert met een halve omhaal De Lange te verschalken, maar de keeper is op tijd in de hoek.
  • 66'
    Toch weer een kans voor Go Ahead Eagles. Olivier Edvardsen krijgt per toeval de bal voor zich. De aanvaller kopt rakelings naast.
  • 64'
    Namli haalt uit. Nauber zit er kort op en blokt het schot.
  • 63'
    Lam probeert het van erg ver en schiet ook erg ver over.
  • 62'
    Edvardsen krijgt de bal voor zijn voeten en haalt uit, maar zijn schot gaat over het doel van Schendelaar.
  • 62'
    Kopkans voor MacNulty wordt makkelijk gepakt door De Lange.
  • 58'
    De wedstrijd wordt weer hervat!
  • 57'
  • 57'
       Wissel bij Go Ahead Eagles. Sylla Sow komt in het veld voor Jakob Breum.
  • 57'
    Een rookbom zorgt ervoor dat de wedstrijd tijdelijk gestaakt is.
  • 55'
    Wedstrijd onderbroken (PEC Zwolle).
  • 55'
    Go Ahead krijgt een kans via Willumsson. De verdediger van PEC kon nog net tegenhouden.
  • 52'
    Reijnders gaat de combinatie aan met Druijff en zet de Zwollenaren op voorsprong.

DOELPUNT

• 52'
      Daar is de 1-0 voor PEC Zwolle door een doelpunt van Reijnders!
  • 50'
  • 50'
       Wissel bij Go Ahead Eagles. Gerrit Nauber komt in het veld voor Victor Edvardsen.
  • 48'
    Rode kaart voor Amofa! De verdediger lijdt balverlies en gaat met een gele kaart op zak door op de voet van Lam. Een tweede gele kaart voor Amofa.
  • 47'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Thomas Lam (PEC Zwolle).
  • 47'
    Amofa neemt veel risico achterin, maar komt daar heel goed uit.
  • 46'
    Jamal Amofa (Go Ahead Eagles) krijgt zijn tweede gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 46'
    Overtreding van Jamal Amofa (Go Ahead Eagles).
  • 46'
    Thomas Lam (PEC Zwolle) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 46'
    De tweede helft in Zwolle is begonnen. Zullen er nog (geldige) goals vallen?
  • 45'
      Tweede helft begint PEC Zwolle 0, Go Ahead Eagles 0.

• 45' +2
      Eerste helft afgelopen, PEC Zwolle 0, Go Ahead Eagles 0.
  • 45' +2
    Het is rust in Zwolle. Na een afgekeurde goal blijft het 0-0 tussen PEC en Go Ahead.