TOTO KNVB-Beker (Halve finales)
Cambuur Stadion Leeuwarden

Live verslag Cambuur - NEC

• 122'
    Dat was 'm dan! NEC neemt het in de finale op tegen Feyenoord of FC Groningen. Tot de volgende keer!
  • 122'
    Afgelopen! NEC gaat naar de finale van de KNVB Beker! Op zondag 21 april staan zij in De Kuip.
  • 120'
    Twee minuten blessuretijd!
  • 119'
    Nog één minuut reguliere tijd.
  • 117'
    De 2-2 van Cambuur hangt niet meer in de lucht, maar wie weet. De bal is rond!
  • 114'
    Beide ploegen krijgen geen échte kansen meer.
  • 111'
    Vito Wormgoor moet de potten breken voor Cambuur. Kan het nog?
  • 108'
    Kan Cambuur nog wat forceren in de laatste minuten bekervoetbal in het Cambuurstadion?
  • 106'
    De laatste vijftien minuten van de verlenging, daar gaan we!
  • 105'
    Rust in de verlenging!
  • 105'
    Twee minuten extra in de eerste helft van de verlenging.
  • 103'
    Hard schot van Chery, maar Van Osch redt stijlvol.
  • 102'
    NEC met de voorsprong, Cambuur gaat stormen!

DOELPUNT NEC!

• 99'
      Doelpunt NEC! Kodai Sano met de 1-2!
  • 97'
    Cillessen bokst de corner van Breij weg.
  • 96'
    Cambuur loert op de counter. NEC maakt de dienst uit vooralsnog.
  • 93'
    Nog geen aanvallen in de verlenging, NEC heeft de bal.
  • 90'
    De eerste helft van de verlenging is in gang gezet.
  • 90' +5
    We gaan verlengen! Cambuur - NEC staat na 95 minuten 1-1, en dus plakken we er nog een halfuutje aan vast.
  • 90' +4
    NEC krijgt een corner. Het lijkt de laatste kans van de reguliere pot te zijn.
  • 90' +3
    We stevenen af op een verlenging in Leeuwarden.
  • 90' +2
    Het is billenknijpen voor Nijmegenaren. Cambuur valt aan en krijgt een corner.
  • 90'
    Officiële speeltijd is voorbij, we krijgen vijf minuten blessuretijd.
  • 87'
    Daar was bijna de 2-1: Milan Smit kopt de bal voorlangs.
  • 84'
    NEC krijgt een vrije trap op een mooie plek, op ongeveer twintig meter van de goal.
  • 82'
    Het Cambuur-publiek gaat er bij staan. Zij proberen hun team naar De Kuip te schreeuwen.
  • 79'
    Gaan we nog een winnende goal zien binnen 90 minuten? Het lijkt er niet op...
  • 75'
    Sano geeft de bal voor, maar niemand staat op de juiste plaats om de bal binnen te schieten/koppen.
  • 73'
    Het is een spannende halve finale, zo valt te stellen. Het kan nog alle kanten op.
  • 69'
    Cambuur geeft niet op, ook de thuisploeg is op jacht naar een voorsprong.
  • 66'
    Sontje Hansen ziet zijn schot naast gaan.
  • 65'
    NEC stopt niet met aanvallen, Cambuur krijgt het lastig.
  • 62'
    De pot leek even gestaakt te worden vanwege bier op het veld, maar we gaan toch door!

• 60'
      Doelpunt NEC! Koki Ogawa maakt gelijk: 1-1!
  • 59'
    NEC krijgt kans op kans op kans. Het is een wonder te noemen dat het nog niet gelijk staat.
  • 58'
    Sano krijgt een enorme kans op de 1-1, maar hij kopt recht op Van Osch.
  • 56'
    Sandler knalt de bal op goal, maar Van Osch kan redden.
  • 53'
    NEC dringt aan op de goal van Cambuur, nu een corner.
  • 49'
    We gaan weer verder!
  • 48'
    Lichtkogels hangen boven het stadion, de scheidsrechter staakt de pot even.
  • 47'
    Intensies van NEC meteen duidelijk in de tweede helft: aanvallen.
  • 46'
    De tweede helft tussen Cambuur en NEC is begonnen!
  • 45'
    Rust in Leeuwarden! De spelers van Cambuur en NEC gaan aan de thee.
  • 43'
    De rust lijkt enigszins weder te zijn gekeerd in Leeuwarden. NEC speelt achterin rond.
  • 40'
    Het is een chaotische wedstrijd. Dan is het Cambuur dat aanvalt, dan weer NEC.
  • 37'
    NEC blijft proberen, maar nog zonder succes.
  • 34'
    Er liggen veel ruimtes voor NEC, ze doen er voorlopig nog weinig mee.
  • 31'
    Enorme kans voor Ogawa namens NEC, maar de keeper kan de bal in de handen nemen.
  • 30'
    NEC dringt wel aan in Leeuwarden. De bezoekers uit Nijmegen krijgen steeds meer kansen.
  • 28'
    'Welkom in de hel van Leeuwarden' klinkt het vanaf de tribunes.
  • 26'
    De doelpuntenmaker werd tijdens het maken van de goal geraakt op zijn hoofd. Het zorgt voor een flink 'ei' op zijn gezicht, maar Cambuur leidt!

DOELPUNT CAMBUUR!

• 24'
      1-0 voor Cambuur! Roberts Uldrikis kopt de bal binnen!
  • 22'
    Aanval van Cambuur, maar geen doelpunt want de bal gaat over hoog de goal.
  • 20'
    Sontje Hansen schiet namens NEC op de lat.
  • 18'
    Cambuur dringt steeds meer aan op de goal van Jasper Cillessen.
  • 17'
    Cambuur is de bal snel kwijt als ze deze hebben.
  • 16'
    Bal op de paal! Daar komt Cambuur goed weg, Ogawa mist net.
  • 14'
    Hoogstaand is het nog niet. Beide ploegen hebben een beetje spanning op de benen, zo lijkt het.
  • 12'
    Het gaat nog altijd veel heen en weer in Leeuwarden. Nog geen ploeg die duidelijk de overhand heeft.
  • 11'
    NEC zet aan, maar ook zij zijn nog niet tot een doelpoging gekomen.
  • 9'
    Genoeg vuurwerk buiten het stadion, op het veld valt daar nog niet aan te tippen.
  • 8'
    Nu ook de eerste corner voor NEC.
  • 8'
    Eerste gevaar komt van SC Cambuur. Tot een concrete doelpoging is het nog niet gekomen.
  • 6'
    Corner voor Cambuur! Ongevaarlijke poging, maar Sandler werkt over de achterlijn.
  • 5'
    Aan de supporters ligt het in ieder geval niet vandaag. Genoeg vuurwerk, vlaggen en gezang.
  • 3'
    Rommelig begin van de wedstrijd. De bal gaat flink heen en weer.
  • 1'
    Aftrap! De wedstrijd tussen SC Cambuur en NEC is begonnen!
  •
    Supporters pakken uit met mooie sfeeracties! Zowel op de harde kern van Cambuur als in het uitvak van NEC een mooie tifo.
  •
    Het Cambuurstadion zal vanavond afgeladen vol zijn, inclusief een uitverkocht uitvak. Heerlijk affiche!
  •
    Welkom! Over vijftien minuten begint de halve finale van de KNVB Beker: Cambuur - NEC