Geblesseerde Vlaar 'hoopt op wondertje'

26 mei 2010, 09:29   Bijgewerkt: 26 mei 2010, 09:37

De eerste van de vier afvallers voor het WK lijkt bekend. Ron Vlaar maakte de afgelopen weken al geen al te sterke indruk en liep tot overmaat van ramp dinsdag een blessure aan zijn hamstring op. Zijn WK-kansen lijken verlopen, erkent hij in De Telegraaf.

"Dit helpt niet mee natuurlijk. Maar ik zie het wel", zegt hij over zijn blessure. Hij vreest dat er schade is aan zijn hamstring. "Er zit vocht in en dat duidt op letsel. Het is - vrees ik - dezelfde blessure als een maand geleden. Daardoor moest ik in de aanloop naar de bekerfinales tegen Ajax de duels met FC Twente en SC Heerenveen al laten schieten."

Vlaar erkent dat het, ook zonder zijn blessure, lastig was geweest om zich in de WK-selectie van Nederland te spelen. Met name aan het begin van het trainingskamp oogde hij onzeker, al leek hij steeds beter in zijn spel te komen. "Het kostte me even tijd om mijn weg te vinden, had in het begin en beetje het gevoel dat ik op mijn tenen liep, maar het ging elke training beter. Als ik niet in de definitieve selectie zit, zal ik de eerste dagen stuk zitten. Want als je er zo dichtbij bent, wil je naar het WK ook. Maar tijdens mijn vakantie zal ik snel de knop omzetten. Na mijn knieblessure had ik niet durven hopen dat ik zo'n goed jaar zou spelen, met de voorselectie voor Oranje als bekroning. Al hoop ik nog op een wondertje."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen