Deportivo geeft Real Madrid stof tot nadenken

7 januari 2007, 20:46   Bijgewerkt: 7 januari 2007, 21:03

Kosten noch moeite spaarde Real Madrid de afgelopen weken om de selectie te versterken. Tientallen miljoenen werden uitgegeven om talenten als Gonzalo Higuain en Fernando Gago naar Bernabeú te halen, maar resultaat levert het voorlopig niet op. Sterker nog, met Gago in de basis ging Real zondagavond dik verdiend met 2-0 onderuit bij Deportivo la Coruña.

Deportivo la Coruña is een heuse Angstgegner, zoals onze oosterburen zouden zeggen, voor Real Madrid. De afgelopen veertien (!) seizoenen wist Real niet te winnen in Riazor, de thuishaven van de ploeg uit Galicië. Zondag verlengde Deportivo die reeks tot vijftien, door korte metten te maken met het sterrenelftal uit Madrid. Capdevila maakte er al na tien minuten 1-0 van, waarna Cristian het duel tien minuten na rust besliste door de 2-0 te maken.

Real, dat aantrad met aanwinst Gago en Ruud van Nistelrooy in de basis, kon hier helemaal niets tegenover stellen. De mannen van coach Capello liepen doelloos rond, zonder ook maar enig moment de indruk te wekken dat het nog iets van de wedstrijd wilde maken. Deportivo maakte er een mooi feestje van en had zelfs nog verschillende kansen op de 3-0. De terugkeer van de populaire middenvelder Valeron, na bijna een jaar blessureleed, was voor de thuisfans de spreekwoordelijke slagroom op de taart.

Eerder dit weekend lieten ook Sevilla en Barcelona punten liggen. Sevilla verloor van Real Zaragoza (2-1), terwijl Barcelona in Getafe niet verder kwam dan 1-1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen