Hoofdrol Van Bronckhorst bij Barcelona

Ger
28 januari 2007, 21:06   Bijgewerkt: 28 januari 2007, 21:36

FC Barcelona en Sevilla hebben zondag allebei geprofiteerd van het verlies van Real Madrid bij Villarreal (1-0). Barça versloeg Celta de Vigo moeizaam met 3-1. Sevilla won het uitduel bij Levante met 4-2.

Giovanni van Bronckhorst speelde een opvallende rol bij Barça. De Oranje-international had een aandeel in twee doelpunten. Eerst gaf hij de voorzet waaruit Javier Saviola raak kopte, later versierde hij een strafschop. Ronaldinho wist wel raad met de buitenkans. Van Bronckhorst veroorzaakte ook een penalty, die door Nené werd benut.

Sevilla beëindigde tegen Levante een slechte reeks. Na drie duels zonder zege wist de houder van de UEFA Cup weer eens te winnen. Frederic Kanouté bracht Sevilla bij Levante voor rust op voorsprong. Na de pauze liep de voorsprong op tot 0-3. Levante, met de Nederlander Riga Mustapha in de basis, kwam nog knap terug (2-3), maar Alfaro voorkwam met de vierde treffer een nieuwe domper voor Sevilla.

Barça blijft door de overwinning koploper met één punt voorsprong op Sevilla. Real moet inmiddels vier punten zien goed te maken op het elftal van trainer Frank Rijkaard.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen