Dortmund niet door met Metzelder

Ger
5 maart 2007, 15:49   Bijgewerkt: 5 maart 2007, 15:58

Borussia Dortmund-verdediger Christoph Metzelder kan uitzien naar een andere werkgever. Dat heeft de leiding van de Duitse club kenbaar gemaakt. Dortmund en Metzelder konden het niet eens worden over een nieuw contract. De club heeft daarop het aanbod ingetrokken, zo meldt Dortmund op haar website. 

Michael Zorc legt uit: "We hebben Christoph ruim de tijd gegeven om op onze goede aanbieding te reageren. We hebben open en eerlijke gesprekken met hem gevoerd, maar we moeten ons nu met spoed richten op het samenstellen van de selectie voor volgend seizoen." Metzelder was met Duitsland in 2006 nog actief op het WK in eigen land.

Overigens wordt Metzelder in de Italiaanse media al in verband gebracht met Inter en Juventus. De koplopers in de Serie A en B zijn beide op zoek naar defensieve versterkingen, en de Duits international is mede door zijn transfervrije status een gewilde verdediger. Juventus zou zelfs al een contractvoorstel bij Metzelder hebben neergelegd.

Algemeen directeur Hans-Joachim Watzke wenste de 29-voudig Duits international veel succes toe in zijn verdere carrière: "Metzelder is een waardige Borussia Dortmund-speler. Wij wensen hem dan ook al het goede voor het verdere verloop van zijn loopbaan. De ervaren verdediger Christian Wörns verlengde eerder wel zijn contract met BVB. De 34-jarige Duitser blijft tot medio 2008 in Dortmund spelen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen