Aston Villa: "Angel mag naar MLS"

17 april 2007, 13:41   Bijgewerkt: 17 april 2007, 13:51

Juan Pablo Angel zet zijn loopbaan vermoedelijk voort in de Verenigde Staten. De Colombiaan staat momenteel onder contract bij Aston Villa, maar manager Martin O'Neill heeft laten weten dat hij bereid is om mee te werken aan een transfer. De 31-jarige spits zal waarschijnlijk een driejarig contract tekenen bij New York Red Bulls, de club waar ook Ronald Waterreus en Dave van den Bergh spelen.

"Een paar weken geleden had ik hier mogelijk anders over gedacht, maar momenteel wil ik hem deze kans niet ontnemen", zegt O'Neill over de aanstaande transfer van zijn Zuid-Amerikaanse aanvaller. Dat Angel weg mag, heeft te maken met het feit dat O'Neill weer iets ruimer in zijn aanvallers zit. "John Carew is op de weg terug en ook Luke Moore is weer fit", bevestigt de manager.

Naast Moore en Carew kan Villa ook nog beschikken over spitsen Gabriel Agbonlahor en Ashley Young. Aangezien Angel nog een contract tot medio 2008 heeft, moet de club een akkoord zien te bereiken met de Red Bulls. Verwacht wordt dat New York de spits voor één seizoen zal huren, om hem vervolgens definitief over te nemen. 

Angel speelt sinds januari 2001 voor Aston Villa, dat hem destijds voor ruim veertien miljoen euro overnam van de Argentijnse topclub River Plate.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen