Been licht klap van El-Akchaoui bij NEC toe

Ger
24 april 2007, 17:20   Bijgewerkt: 24 april 2007, 18:07

NEC-trainer Mario Been heeft tegen VI het handgemeen tussen Youssef El-Akchaoui en Gaetan Klaassen toegelicht. De coach houdt er duidelijk een andere mening op na dan jongeling Gaetan Klaassen. Hij lijkt partij te kiezen voor zijn linksback.

"Klaassen mocht meetrainen omdat ik veel mensen miste en een aantal spelers van Jong NEC erbij haalde om volwaardig te kunnen oefenen", legt Been uit. "Op die training coachte Youssef El-Akchaoui hem een paar keer. Klaassen reageerde met 'Hou je bek!', waarna El-Akchaoui verhaal ging halen."

"Youssef heeft hem toen een klap verkocht. Dat is niet goed te praten en ik heb hem van de training gestuurd en hem 250 euro boete gegeven. Tegen Groningen is hij wel ingevallen omdat ik krap zat in de linkspoten", motiveerde de oefenmeester. 

Ook Klaassen werd weggestuurd. Hij sloot weer bij Jong NEC aan en weigerde daar in de wedstrijd met Jong Feyenoord in de slotfase in te vallen, waardoor het verhaal Klaassen bij NEC uit lijkt te zijn. "Hij hoeft niet meer terug te komen", bevestigde Been.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen