Heracles wil Friend in Almelo houden

24 april 2007, 10:31

Als het aan Heracles Almelo ligt, speelt Rob Friend ook volgend seizoen in het Polman Stadion. De ploeg huurt de Canadees sinds de winterstop van Heerenveen en is momenteel aan het bekijken of het de spits definitief over kan nemen.

Friend kan afgelopen zomer naar Heerenveen. Hij begon het seizoen als basisspeler, maar werd al snel het slachtoffer van het goede spel van Afonso Alves. De Braziliaan schoof door naar de positie centraal voorin, waarna Friend op de bank belandde. Heerenveen verhuurde hem vervolgens in de winterstop aan Heracles, waar de Canadees prompt volledig opleefde. Hij ontwikkelde zich tot een belangrijke pion in het team van coach Ruud Brood en wist bovendien regelmatig te scoren.

De voorzitter beseft zich dat Heerenveen afhankelijk is van eventuele mutaties in de selectie. "Het aanblijven van Rob Friend is wel afhankelijk van wat er bij Heerenveen rond hun spitsen gaat plaatsvinden. Wordt Alves bijvoorbeeld verkocht? Blijft Nilsson daar? En wat gebeurt er met Tarvajärvi?", vraagt Smit zich af.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen