Kluivert: "Wisselbeleid Koeman slaat nergens op"

24 april 2007, 10:05   Bijgewerkt: 24 april 2007, 10:12

Patrick Kluivert is boos op Ronald Koeman. De spits is woedend over het feit dat de coach in het duel met FC Utrecht niet hem, maar Genero Zeefuik halverwege de tweede helft in het veld bracht voor Jefferson Farfan. "Er wordt net gedaan of ik niet meer kan voetballen, of ik nooit iets gepresteerd heb", zegt hij in De Telegraaf

Kluivert liep de gehele tweede helft warm, evenals Zeefuik. Toen Koeman in de 69ste minuut besloot om Jefferson Farfan naar de kant te halen, verkoos hij de jongeling boven de routine van Kluivert. Deze wissel pakte slecht uit. Zeefuik speelde zwak en tot overmaat van ramp gaf PSV nog een zeker lijkende zege uit handen.

"Die wissel sloeg helemaal nergens op", moppert Kluivert. "Het was gewoon diep triest. Zo'n jonge jongen moet je inbrengen wanneer je met 2-0 of 3-0 voor staat, maar niet als het kampioenschap op het spel staat", aldus de oud-Ajacied, die in de Galgenwaard pas in de allerlaatste minuut in het veld mocht komen. 

Volgens Kluivert is het niet de eerste keer dat hij over het hoofd gezien gezien wordt door Koeman. "Het is nu al de tweede keer dat dit gebeurt. Er wordt net gedaan of ik niet meer kan voetballen, of ik nooit iets gepresteerd heb. Het begint gênant te worden. Dat is ook wat ik hoor in mijn omgeving. Ook van medespelers hoor ik in de wandelgangen dat ze het vreemd vonden", aldus de topscorer aller tijden van Oranje.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen