Charisteas wilde graag met Makaay werken

Ger
7 juli 2007, 00:58   Bijgewerkt: 7 juli 2007, 01:13

Voor Angelos Charisteas is zijn avontuur bij Feyenoord na een seizoen weer voorbij. De Griekse international zet zijn loopbaan opnieuw voort in de Bundesliga, waar hij een vierjarige verbintenis bij 1.FC Nürnberg tekende. Charisteas blikt positief terug op zijn Rotterdamse periode.

"Hoewel het voor Feyenoord een sportief slecht seizoen was, kijk ik toch tevreden terug op mijn jaar in Rotterdam", aldus de aanvaller tegen het AD. "In de tweede helft van het jaar heb ik zelf aardig gepresteerd. Alleen triest dat we Europees voetbal zijn misgelopen. Maar Feyenoord blijft een prachtige club."

Aangezien Charisteas van Ajax afkomstig was, lag de overstap naar Feyenoord vanaf het begin gevoelig. "De eerste drie maanden waren daarom erg moeilijk voor mij. Maar op een gegeven moment waren alle problemen met het publiek voorbij. Opeens zongen de supporters tijdens een wedstrijd mijn naam. Dat was het meest gelukzalige moment dat ik bij Feyenoord heb meegemaakt. Sindsdien was de relatie met de supporters geweldig." 

Charisteas is verheugd dat hij een kans kreeg om naar de Bundesliga terug te keren. "Ik wilde erg graag met Roy Makaay werken. Een topspits, waar ik veel van kon leren. Maar opeens meldde FC Nürnberg zich. Ik had eerder al besloten na het komende seizoen terug naar Duitsland te gaan, waar ik in het verleden een succesvolle periode bij Werder Bremen kende. Toen deze kans zich echter voordeed, besloot ik vervroegd de overstap te maken. Nürnberg speelt Europees voetbal en heeft in Hans Meyer een goede trainer."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen