Broos: "Veel wil, maar te weinig verstand"

1 augustus 2007, 10:59

Voor Racing Genk dreigt het Europese avontuur wel heel snel uit te lopen op een enorme domper. Al in haar eerste optreden van dit seizoen lijkt de ploeg haar kansen op deelname aan de Champions League vergooid te hebben. De thuiswedstrijd tegen FK Sarajevo in de tweede voorronde van het kampioenenbal werd met 1-2 verloren, waardoor de Champions League heel ver weg is.

"Natuurlijk ben ik ontgoocheld. We probeerden een resultaat neer te zetten, maar door de openingstreffer van Sarajevo liepen we achter de feiten aan", zegt Genk-coach Hugo Broos over de nederlaag tegen Sporza. "We kregen nog vier of vijf goeie kansen, maar we maakten ze niet af. Misschien zijn sommige spelers op dit moment nog niet scherp genoeg. Er was veel wil bij ons, maar iets te weinig verstand. Daar hebben we de rekening voor gepresenteerd gekregen."

De coach weigert, ondanks de bar slechte uitgangspositie, de handdoek in de ring te gooien. "De grootste fout die we nu kunnen maken is om als geslagen honden naar Sarajevo te gaan. Van Bosnische kant heb ik daarnet al wat veel horen feesten. Het is zeer duidelijk: wij moeten daar winnen en minimaal twee keer scoren. Sarajevo zal hetzelfde spelletje als hier. Hopelijk hebben we een scheidsrechter die sneller ingrijpt bij tijdrekken, al hebben we daardoor niet alleen verloren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen