Petrovic: "Dit RKC wordt geen kampioen"

3 augustus 2007, 08:00

Zeljko Petrovic voelt de bui al hangen. Als degradant is RKC Waalwijk automatisch één van de topfavorieten voor de titel in de Jupiler League, maar volgens de Serviër is dat niet reëel. De selectie is niet goed genoeg voor de titel, oordeelt hij.

"Op dit moment moet je reëel zijn, met deze selectie worden we geen kampioen. Meespelen in de top kan, maar teams als RBC en FC Dordrecht zijn eveneens sterk. Jongens die niet meer voor RKC willen spelen, wil ik er niet bij hebben. RKC moet eigenlijk volledig opnieuw beginnen en aan de lange termijn werken. Maar ik moet met deze selectie juist aan de korte termijn denken, daar word ik op afgerekend. Na de degradatie zijn we veel spelers kwijtgeraakt en er is weinig voor teruggekomen", zegt de voormalig middenvelder van onder meer PSV in het AD

"Er zijn genoeg spelers die naar ons toe willen, maar om één of andere reden blijft een transfer vaak uit", vervolgt de coach. "Dieter van Tornhout van Roda JC wil bijvoorbeeld voor RKC spelen, maar zijn club laat hem niet gaan. Deze week hebben we twee spelers aangetrokken, je moet immers toch iets doen. De linksback Niclas Svendsen is er pas twee dagen, terwijl aanwinst Sawwas Exouzidis tot nu alleen halve wedstrijd meedeed. Ingespeeld is het elftal nog niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen