Owen tempert optimisme Allardyce

Koen Freriks
30 september 2007, 11:22

Michael Owen wil niet overhaast terugkeren van zijn blessure. De rappe spits verwacht de EK-kwalificatieduels met Engeland (volgende maand) niet te halen. Daarmee gaat hij in tegen de optimistische uitspraken van zijn trainer Sam Allardyce, die hem zelfs al volgende week tegen Everton terug verwachtte.

Owen onderging een succesvolle operatie aan zijn buik, waar aanvankelijk zes weken herstel bij werd verwacht. Die verwachting bleek wat te ruim genomen, maar de international wil geen geforceerde comeback maken. "Ik ga geen voorspellingen maken", zei de 27-jarige Engelsman tegenover News of the World. "Medische adviezen zullen beslissen hoe snel ik terug kan keren. Ik doe liever even voorzichtig in deze periode, dan mezelf onrealistische doelen te stellen."

Owen gaat er niet vanuit inzetbaar te zijn bij de interlands, het zou voor hem alleen extra's zijn. "In mijn achterhoofd had ik mij, voor de operatie, gericht om in het competitieduel tegen Tottenham Hotspur (22 oktober, red.) een mogelijke return te maken. Alles wat ik daarvoor zou kunnen spelen, is mooi meegenomen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen