Koevermans: "Tegen AZ had Inter er geen zin in"

2 oktober 2007, 11:11   Bijgewerkt: 2 oktober 2007, 16:08

Na de fraaie overwinning op de eerste speeldag tegen CSKA Moskou (2-1), staat PSV vanavond voor een loodzware klus in de Champions League. De Eindhovenaren moeten het in San Siro opnemen tegen Inter, de beste ploeg van Italië. Dat zal voor veel spelers een mooie ervaring worden, maar het resultaat staat voorop. "Want verliezen is nergens prettig. Dan maakt het niet uit of je tegen Inter of FC Bal op het Dak 7 speelt", zegt spits Danny Koevermans. 

Koevermans is de enige speler in de huidige selectie van PSV, die het dit seizoen al eens opnam tegen Inter. Met AZ speelde de spits op 11 augustus, de dag dat PSV het duel om de Johan Cruijff Schaal verloor van Ajax (0-1), in Alkmaar een oefenwedstrijd tegen de Nerazzuri. Koevermans kwam in de 57ste minuut in het veld, op het moment dat AZ al met 4-1 voor stond. Uiteindelijk bepaalde voormalig Feyenoorder Julio Ricardo Cruz de eindstand nog op 4-2. 

Het resultaat in Alkmaar is dan ook helemaal niet representatief voor de kracht van Inter, denkt Koevermans. "Inter heeft gewoon een wereldploeg, met topspelers. Wat ik van ze weet? Niet zo veel, eigenlijk. Ik heb alleen in kranten wat resultaten gezien. En ik weet dat Ibrahimovic in vorm is. Verder is het afwachten. Of voetballen in San Siro een mooie ervaring wordt, weet ik niet. Dat moet je na de wedstrijd nog maar eens vragen. Want het draait toch om het resultaat, verliezen is nergens leuk." 

PSV hoopt vanavond in Milaan op een punt. "Ik denk dat we in ieder geval moeten proberen om niet te verliezen", zegt verdediger Jan Kromkamp. "Dat zal al lastig genoeg worden, want Inter moet natuurlijk winnen na die nederlaag tegen Fenerbahçe op de eerste speeldag. Een gelijkspel zou voor ons dus een geweldig resultaat zijn, maar als we kunnen winnen, zullen we het zeker niet nalaten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen