Bayern morst punten, Hamburger SV profiteert

3 november 2007, 17:19   Bijgewerkt: 3 november 2007, 20:56

Hamburger SV is koploper Bayern München tot op twee punten genaderd. De ploeg van coach Huub Stevens won thuis met 2-1 van Hertha BSC en profiteerde daarmee optimaal van het puntverlies dat Bayern in eigen stadion leed tegen Eintracht Frankfurt (0-0). Rafael van der Vaart verzorgde bij HSV de assist bij de winnende goal.

In München werden de intenties waarmee Eintracht Frankfurt naar de Allianz Arena gekomen waren, snel duidelijk. De ploeg trok zich direct terug op eigen helft en beperkte zich tot verdedigen. Wat volgde was een stormloop van Bayern op het doel van de bezoekers, maar de thuisclub had Vrouwe Fortuna niet aan haar zijde. Veel balletjes vielen net verkeerd, of nét naast de paal. 

Naarmate de wedstrijd vorderde ging Bayern steeds verkrampter aanvallen. Coah Hitzfeld bracht met Jan Schlaudraff en Lukas Podolski nog wel twee extra aanvallers in het veld, maar ook zij konden het verschil niet maken. Eintracht hield stand, waardoor Bayern voor de tweede speeldag op rij twee punten morste. Vorige week was de ploeg al niet verder gekomen dan 0-0 tegen Dortmund.

Hamburger SV maakte optimaal gebruik van deze uitglijder van Bayern, door zelf met 2-1 te winnen van Hertha BSC. De ploeg van de teruggekeerde aanvoerder Rafael van der Vaart kwam snel op 1-0 via Guerrero. Ebert maakte nog wel gelijk, maar in de slotfase besliste verdediger Reinhardt het duel in het voordeel van de thuisclub. Aan deze goal ging een goede voorzet van Van der Vaart vooraf.

Naast Hamburger SV pakte ook regerend kampioen VfB Stuttgart drie punten. Regerend bekerhouder 1.FC Nürnberg werd met 0-1 verslagen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen