Kahn: "Onze klasse gaat de doorslag geven"

5 november 2007, 16:50

Na twee doelpuntloze remises op rij, spreken sommige Duitse media heel voorzichtig over een eerste crisis bij het nieuwe, alom bewierookte, Bayern München. De afgelopen weken vroegen Duitse voetbalfans zich vooral af of Bayern al in februari of maart de titel zou kunnen vieren, maar inmiddels is Hamburger SV de Zuid-Duitse club tot op twee punten genaderd. "Niks aan de hand", zegt keeper Kahn echter.

Volgens de ervaren doelman is de huidige terugval geen enkel probleem. "Het was voor ons wel duidelijk, dat we niet zomaar ineens een gat van tien punten zouden slaan. Maar vroeg of laat komen we heus wel bovendrijven. We hebben genoeg kwaliteit en klasse om na 34 speeldagen aan kop te staan", vindt hij in Kicker.

Om de kracht van het nieuwe Bayern aan te duiden, wijst Kahn even naar de defensieve cijfers van de club. In twaalf competitiewedstrijden kreeg de ploeg pas vier goals tegen, een extreem laag aantal. "Dat is, ook Europees gezien, klasse. Zo zie je hoe goed we als team functioneren. Ik maak me dan ook echt geen zorgen over deze twee achtereenvolgende gelijkspelletjes."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen