Mitea: "Ik had bij Real of Inter kunnen spelen"

Ger
8 september 2008, 12:46   Bijgewerkt: 8 september 2008, 13:14

Nicolae Mitea stelt dat hij op dit moment bij een Spaanse of Italiaanse topclub had kunnen spelen. Veelvuldig blessureleed heeft die droomtransfer naar eigen zeggen echter in de weg gezeten.

De aanvaller stapte deze zomer van Ajax over naar zijn oude club Dinamo Boekarest. "De eerste twee seizoenen waren geweldig, maar daarna verpestten blessures het", vertelt Mitea aan Roemeense journalisten. "Bij Ajax speelde ik samen met onder andere Zlatan Ibrahimovic, Maxwell, Wesley Sneijder en Rafael van der Vaart, spelers die nu bij de Italiaanse en Spaanse kampioen spelen. Als ik geen last zou hebben gehad van blessures, had ik nu ook bij Real Madrid of Internazionale kunnen spelen, daar ben ik van overtuigd."

Mitea is blij met de terugkeer naar Dinamo Boekarest, al had hij ook een aanbieding van het Italiaanse Lazio op zak. "Lazio bood mij een contract aan, maar aangezien er nog meer aanbiedingen liepen, heb ik besloten nog even af te wachten. Misschien had ik voor Lazio moeten kiezen, al ben ik blij met Dinamo. Hier ga ik werken aan mijn terugkeer in het profvoetbal."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen