Doelman RBC neemt het op voor Meppelink

7 oktober 2008, 09:38   Bijgewerkt: 7 oktober 2008, 09:46

Voor de spelers van RBC Roosendaal kwam het als een verrassing dat coach Rob Meppelink maandag zijn ontslag indiende. Onder meer doelman Arjan Christianen, die onder Meppelink verrassend promoveerde tot eerste keeper, zag het vertrek van de oefenmeester niet aankomen, zegt hij in BN/ De Stem.

Van de keeper had Meppelink niet weg gehoeven. "Ik had een prima verhouding met hem. En dat gold, denk ik, voor de meeste spelers. Er zijn altijd wel reservespelers die uit teleurstelling iets roepen over een coach, maar dat heb je overal."

"Hij heeft de afgelopen tijd wel heel veel over zich heen gekregen", vervolgt de keeper. "Vooral van de supporters. En lang niet allemaal terecht. Want de spelers waren evengoed schuldig aan de tegenvallende prestaties. En we blijven allemaal mensen, hè. Dus zoiets doet toch pijn, of je nu speler, trainer of directeur bent."

De toekomst zal uitwijzen of het verstandig was om afscheid te nemen van Meppelink, weet aanvoerder Mels van Driel van de Brabantse club. "Als we komende vrijdag van AGOVV winnen, zal iedereen roepen dat het een goed besluit was. Als we verliezen, zeggen ze wellicht dat het niet nodig was geweest. Zo gaat het."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen