Been eist zege en neemt John op in wedstrijdselectie

29 november 2008, 13:42

Het is even omschakelen voor NEC. Twee dagen geleden speelde de ploeg nog tegen de Engelse grootmacht Tottenham Hotspur, zondag komt de hekkensluiter van de Eredivisie op bezoek. Maar de motivatie mag daarom niet minder zijn, waarschuwt coach Mario Been. Hij eist niets minder dan drie punten tegen de promovendus.

"Tegen topclubs ben ik nooit bang. Dan staan mijn spelers er automatisch. Tegen Volendam zal dat ook moeten. Want laten we eerlijk zijn. Europees voetbal is hartstikke mooi om mee te maken. Dat smaakt naar meer. Als je dat volgend seizoen weer wil meemaken, moet je thuis tegen Volendam absoluut winnen. Een andere opdracht is er gewoon niet. Klaar", stelt hij in De Gelderlander.

Overigens behoort Collins John tegen FC Volendam voor het eerst dit seizoen tot de wedstrijdselectie van NEC. "Collins heeft hard getraind om een bepaald niveau te bereiken. Hij zal nog geen loper zijn. Een halve wedstrijd zit er nog niet in. Een kwart ook niet. Maar een korte invalbeurt wel. Collins moet nog wedstrijdfitter worden. Maar dit is een leuke prikkel voor hem", aldus de oefenmeester.

Arek Radomski ontbreekt tegen FC Volendam. Hij heeft last van een enkelblessure.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen