Meeuwis: "Niet het idee dat iedereen er voor ging"

Koen Freriks
22 november 2008, 11:35   Bijgewerkt: 22 november 2008, 11:43

Marcel Meeuwis was na afloop van de blamage bij FC Volendam (3-1) boos op zijn medespelers. De middenvelder vond dat niet iedereen met dezelfde instelling op het veld stond. 

"Dit is Eredivisie-onwaardig", zei Meeuwis na afloop van de nederlaag tegenover Eredivisie Live. "Als ik heel eerlijk ben heb ik niet het idee dat iedereen er keihard voor ging. Geen idee hoe het komt dat we zo slap speelden. Niet veel jongens weten blijkbaar waar het om gaat."

Door het verlies blijft Roda JC onderin de Eredivisie hangen, weet ook Meeuwis. "Volendam is een directe concurrent en als je hier wint heb je weer aansluiting met de middenmoot. Als het zo door gaat wordt het een lastig seizoen. We moeten uit een ander vaatje tappen, want dit slaat nergens op."

Tijd voor grote veranderingen dus in Kerkrade. Harm van Veldhoven is vanaf maandag de nieuwe hoofdtrainer van Roda. Volgens zijn aanvoerder, die zijn nieuwe coach nog niet kent, wacht hem een zware klus. "We zullen wel zien wat het wordt. Hij heeft in ieder geval een hoop werk te doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen