Ooijer wil in zomer terug naar Nederland

Koen Freriks
22 november 2008, 13:59   Bijgewerkt: 22 november 2008, 16:39

André Ooijer keert volgend seizoen mogelijk terug op de Nederlandse velden. De 34-jarige verdediger, momenteel actief voor Blackburn Rovers, zegt op de website van de KNVB serieus na te denken over een terugkeer naar Nederland. Bij welke club hij dan gaat spelen, weet hij nog niet. 

"Mijn contract loopt volgend jaar af en dan ben ik aan het eind van het seizoen transfervrij. In principe mag ik vanaf januari gaan praten. Als het aan mijn gezin en mij ligt, keer ik wel weer terug naar Nederland. Ik lees ook dat er veel belangstelling voor mij zou zijn. Maar ik heb echt nog geen idee naar welke club ik eventueel vertrek", aldus Ooijer. 

Ooijer wil het WK 2010 meemaken. "Ik voel me hartstikke goed en zo lang ik me zo voel, denk ik dat ik zeker van waarde kan zijn voor dit Oranje. Natuurlijk hoop ik in 2010 bij de definitieve selectie te zitten van het WK. Alle clichés zijn gewoon waar. Als je eenmaal op het veld staat en je hoort het volkslied spelen, ben je heel trots en dankbaar dat je mag uitkomen voor je land. Ik heb er veel vertrouwen in dat ik over twee jaar meega naar Zuid-Afrika."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen