Telstar heeft periodetitel voor het oprapen

28 november 2008, 10:57   Bijgewerkt: 28 november 2008, 11:07

Telstar kan zich vanavond verzekeren van deelname aan de play-offs om promotie. De Witte Leeuwen hebben aan een overwinning in de uitwedstrijd tegen laagvlieger FC Dordrecht voldoende om de derde periodetitel in de wacht te slepen.

Telstar staat momenteel tweede in de periodestand, achter VVV Venlo. Maar omdat de Venlonaren al een periodetitel op zak hebben, staat Telstar virtueel aan kop. Cambuur Leeuwarden is de grootste concurrent in de strijd om de periodetitel, maar de Friezen hebben twee punten minder. Alleen als Telstar punten verliest, kan Cambuur dus nog met de periodetitel aan de haal gaan. De ploeg van Stanley Menzo moet dan echter wel de lastige uitwedstrijd tegen AGOVV winnen.

Mochten Telstar en Cambuur allebei uitglijden, dan komen MVV, Helmond Sport en AGOVV nog in beeld voor de periodetitel. Deze drie teams hebben drie punten achterstand op Telstar. MVV speelt vanavond thuis tegen het hoog geklasseerde RKC Waalwijk, Helmond Sport moet op bezoek bij provinciegenoot RBC Roosendaal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen