Goudhaantje Elia tekent nieuw contract bij Twente

16 januari 2009, 16:44

FC Twente heeft met Eljero Elia een akkoord bereikt over een nieuw contract. De 21-jarige vleugelaanvaller, die in de belangstelling staat van diverse binnen- en buitenlandse teams, ligt nu tot de zomer van 2013 vast in Enschede.

"We zijn bijzonder verheugd dat Eljero zijn contract bij FC Twente verlengd heeft", zegt voorzitter Joop Munsterman op de website van zijn club. De onderhandelingen met Eljero en zijn zaakwaarnemers zijn uitermate prettig en voorspoedig verlopen. We hebben gekozen voor een constructie, die garanties biedt voor beide partijen."

Ook Elia, die medio 2007 overkwam van ADO Den Haag, is blij met zijn nieuwe contract. "De laatste anderhalf jaar heb ik me bij Twente goed kunnen ontwikkelen tot de speler die ik nu ben. De club en fans hebben me altijd vertrouwen gegeven. Het nieuwe contract heeft mij na een onrustige periode gelukkig duidelijkheid gegeven."

Elia is dit seizoen één van de revelaties van de Eredivisie. De snelle aanvaller scoorde in de eerste zeventien competitiewedstrijden al vijf doelpunten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen