Excelsior haalt 'grootste talent van Koeweit'

Ger
4 augustus 2009, 15:46

Excelsior heeft zich naar eigen zeggen versterkt met het grootste voetbaltalent van Koeweit. Het gaat om de pas elfjarige Sayed Abdullah Sulaiman, die werd ontdekt via een videoclip op internet.

Naar aanleiding van het filmpje werd het talent uitgenodigd voor stages bij enkele topclubs, waaronder FC Barcelona en Manchester United. De jeugdige voetballer speelde daarnaast de hoofdrol in de documentaire 'Sayed, Soccer Talent' van regisseur Hans Groenendijk, waarin hij werd gevolgd in zijn ontdekkingsreis door het Europese voetbal. De ouders van Sayed hebben uiteindelijk de keuze gemaakt om met het gezin naar Rotterdam te verhuizen.

"De beelden uit de documentaire bevestigen zijn talent", zegt Excelsior-directeur Simon Kelder. "Je weet natuurlijk nooit hoe ver deze speler gaat komen, maar we zijn erg blij dat zijn ouders voor Excelsior hebben gekozen om zijn talent verder te ontwikkelen. Hij zal ongetwijfeld moeten wennen aan zijn nieuwe leefomgeving, maar wij gaan er alles aan doen om hem goed te begeleiden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen