Jacobs baalt van 'te beleefd' Anderlecht

20 augustus 2009, 08:30

Anderlecht moet zich richten op de Europa League. De Champions League-droom van de Belgen kan de koelkast in, na de 5-1 zeperd bij Olympique Lyon. Op die nederlaag viel bovendien weinig af te dingen, moet trainer Ariël Jacobs toegeven. 

"We hebben hier zowel individueel als collectief een les gekregen. De snelheid van uitvoering, de beweegelijkheid, de maturiteit, op alle vlakken was Lyon de betere", geeft Jacobs toe in de Belgische krant Het Laatste Nieuws. "We zijn hier terecht gewezen. Dit is ook het niveauverschil tussen het Franse en het Belgische voetbal. Die 5-1 cijfers zijn de naakte realiteit, na de 2-0 hebben we niet meer gevochten."

Jacobs baalt er wel van dat niet één speler in staat was om zijn ploeg op sleeptouw te nemen." Blijkbaar kan het dus dat niemand bij ons opstaat. Dat bewijst ons individuele en collectieve falen. Ik miste de solidariteit tussen de spelers om fouten van anderen goed te maken. Het is ook abnormaal dat we alleen gele kaarten slikten voor protest en niet na fouten. Natuurlijk had Lyon technisch doorlopend overwicht. Maar ik vond dit Anderlecht te beleefd. We hebben het ze te makkelijk gemaakt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen